Novi programi na Gradskom bazenu

Gradski bazenSaradnjom Javne ustanove “Sportski objekti” i Plivačkog kluba “Proleter” napravljen je projekat kojim će se ponuda programa i aktivnosti na Gradskom bazenu proširiti za 7 tačaka. Raspon ponude obuhvata decu uzrasta od 3 i 4 godine, rekreativce, plivače veterane i osobe sa posebnim potrebama.

Prvom tačkom obuhvaćena su deca uzrasta dečjeg vrtića koja ce imati termine u popodnevnim časovima. Program će obuhvatati igru i zabavu s ciljem da se deca oslobode straha od vode i naprave prve plivačke korake. U tom cilju biće proširen i asortiman artikala za plivanje prilagođen ovom uzrastu.
Nastavlja se saradnja sa predškolskom ustanovom, gde treneri Proletera učestvuju u programu škole plivanja.
Za plivače rekreativce omogućen je novi termin prilagođen pre svega onima koji zbog poslovnih obaveza preko dana ne mogu da priušte rekreaciju, pa će po tom programu na raspolaganju biti termin od 7 ujutro.
Nastavlja se i program škole plivanja za odrasle, tri puta nedeljno u terminu od 20,30.
Jedna od najinteresantnijih ponuda je program saune, teretane i bazena po kom zainteresovani saunu i teretanu moglu da koriste 12 puta mesečno uz neograničen broj ulaza na bazen uz mesečnu kartu po ceni od 4000 dinara.
Oformljena je i sekcija za masters plivanje, odnosno plivače veterane pa ovim putem upućujemo i poziv svim bivšim plivačima, vaterpolistima i drugima da se aktivno uključe u rad.
U narednom periodu ovim programom realizovaće se i škola plivanja za osobe sa invaliditetom i posebnim potrebama.

Početak realizacije projekta je 3. februar, a na njemu će biti angažovano od 6 do 7 trenera iz plivačkog kluba “Proleter” zavisno od potreba i interesovanja građanstva.