Trinaesti sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva

U hali Medison, danas počinje 13. Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP 2012“.
Na dosadašnjih dvanaest sajmova učestvovalo je preko 1850 izlagača iz zemlje i inostranstva , što ovoj manifestaciji daje i internacionalni karakter. Pod sloganom inovacija, kooperacija i preduzetništva u strukturi sajma “INOCOOP” dominira proizvodna delatnost sa preko 85 %, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti.
Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata.
Organizator sajma „INOCOOP“ je Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina.
Kao i svih prethodnih dvanaest i ovaj XIII sajam “INOCOOP 2012” će se održati u sportskoj hali Medison.

Za vreme održavanja sajma organizator će u saradnji sa drugim organizacijama i učesnicima pripremiti niz pratećih programa i manifestacija kroz organizovanje seminara, okruglih stolova, prezentacija, tematskih konferencija, kao i posete zvaničnika i poslovnih delegacija iz zemlje i inostranstva.

Akcenat trinaestog sajma „INOCOOP 2012“ biće posvećen afirmaciji novog zapošljavanja kroz razvoj preduzetništva na jednoj strani i otvaranje kapitalnih investicionih programa u regionu na drugoj strani.

Radno vreme Sajma za posetioce:

30.08.-četvrtak od 11-19,00 časova

31.08.-petak od 10-19,00 časova

01.09.-subota od 10,00 do 18,00 časova