“Sportski objekti” zapaženi na Igrama sportskih centara Srbije

Na upravo završenim 11. Igrama sportskih centara Srbije u Kladovu, ekipa Javne ustanove “Sportski objekti” Zrenjanin je na najbolji mogući način prezentovala naš grad i svoju ustanovu.
U konkurenciji 320 takmičara iz 17 sportskih centara, 16 iz Srbije i goste učesnike iz Slovenije, SC “Tivoli” Ljubljana, radnici “Sportskih objekata” su u generalnom plasmanu zauzeli odlično 3. mesto iza pobednika igara SRC “Kolubara” iz Lazarevca i drugoplasiranog JP “Sportski i poslovni centar Vojvodina” iz Novog Sada.
Takmičenje je održano u 11 disciplina. Zlatne medalje i pehari za Zrenjanin su osvojeni u disciplinama stoni-tenis (žene), streljaštvo (žene) i streljaštvo (muškarci). Srebro je osvojeno u plivanju (muškarci) i kuglanju (žene). Bronze su osvojene u košarci (žene), odbojci (žene) i odbojci (muškarci).
Dvadesetočlanu ekipu “Sportskih objekata” su činili: Biljana Vujović, Bogoljub Varićak, Bojan Mijatov, Borislav Nuhanović, Dragan Bogdanović, Dragana Vajić, Dragoš Popović, Ivica Radosavljević, Ksenija Ostojić, Marko Stanojčić, Mirjana Vlatković, Miroslav Šarić, Momir Rnić, Nebojša Maljukan, Olivera Armuš, Pavle Novaković, Snežana Tegeltija, Stojanka Lekić, Tanja Maljukan i Željko Mojsin.

Više fotografija pogledajte u Galeriji.