Počinje letnja sezona kupanja na otvorenom bazenu

Otvoreni gradski bazen počinje sa radom sutra (sreda, 21. jun) od 12 časova, a ulaz će prvog radnog dana biti slobodan za sve posetioce.

– Popravljena je cirkulaciona pumpa na malom otvorenom bazenu, ofarban je deo školjke velikog i kompletna školjka malog bazena, ofarbane su betonske površine i klupe, odrađena je dezinsekcija travnatih površina, zamenjena je trska na svim suncobranima. Prema nalazima Zavoda za javno zdravlje, voda je bakteriološki i hemijski ispravna i zbog toga smo odlučili da sutra startujemo sa radom – rekao je direktor JU Sportski objekti, Danijel Šebez.

Ako želite da pobegnete od letnje vrućine i provedete kvalitetno vreme na otvorenom, gradski otvoreni bazen je pravo mesto za vas. Ova oaza zabave nudi sve što vam je potrebno da se rashladite, opustite i provedete nezaboravne trenutke sa prijateljima i porodicom tokom letnje sezone.

Radno vreme 11 h do 18.30 h vikendom od 10 h do 18.30 h. Cene ulaznica su ostale iste – odrasli 170 dinara, deca do 12 godina 80 dinara.