Privredna manifestacija „ZR-BIZNET“

U hali Medison, u petak 29. septembra, uz prisustvo 65 izlagača, otvorena je privredna manifestacija „ZR-BIZNET“.

Manifestaciju pod sloganom „Poveži se“, u organizaciji grada Zrenjanina i Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin, svečano je otvorio ministar privrede u Vladi Republike Srbije Goran Knežević. Ministar je istakao da ovakva manifestacija podržava duh preduzetništva i samo preduzetništvo i da to jeste jedan od osnovnih prioriteta Ministarstva privrede. Po njegovim rečima, svi relevantni makro i ekonomski pokazatelji govore da je, u privrednom pogledu, Srbija na pravom putu.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji nas je podsetio da je rekonstrukcija hale “Medison” urađena upravo s namerom da se u njoj organizuju manifestacije poput ove, kao i na napore lokalne samouprave da predstavi Zrenjanin kao dobro mesto za nove investicije.

Tokom dva dana trajanja manifestacije, pored „B2B“ sastanaka, prezentacije firmi, okruglih stolova, organizovan je i mini sajam zapošljavanja, kao i izložba putničkih i teretnih vozila.

Organizator nije zaboravio ni one najmlađe. Za njih je prirpremljen bogat program i razne kreativne radionice, koje prikazuju novi načini rada sa decom, koji podstiče razvoj njihovih veština od najranijih dana.