Rekonstruisana staza za trčanje

vojni_stazaJavna ustanova “Sportski objekti” je završila rekonstrukciju trim staze, koja se nalazi na Vojnom stadionu. Urađena je nivelacija terena i postavljanje novog sloja šljake, tako da će svi korisnici moći da uživaju u rekreaciji. Staza je dužine 400 metara, a široka je 4 metra.
Ako se pitate gde je najbolje trčati, jednostavan odgovor bi bio – na mestima koja su prijatna svim čulima. A jedno od najprijatnijih mesta u Zrenjaninu je svakako Vojni stadion, koji predstavlja pravu mirnu oazu u centru grada.
Ovaj objekat redovno koristi veliki broj klubova (Tekvondo klub Zrenjanin, Škola fudbala Petlić, AK AS 023, Ragbi klub Petrovgrad i Klub američkog fudbala Vitezovi), a povremeno se ovde pripremaju i sportisti iz drugih sportskih kolektiva.
– Objekat koriste i učenici iz dve srednje škole, koje se nalaze u neposrednoj blizini, kao i veliki broj rekreativaca. Zbog toga smo odlučili da rekonstruišemo trim stazu, ali nećemo stati na tome. U planu je da do kraja godine postavimo i nekoliko sprava za vežbanje – rekao je direktor JU „Sportski objekti“, Goran Fijat.