Predrag Danilović posetio Sportske objekte

Nedavno izabrani predsednik Košarkaškog Saveza Srbije, Predrag Danilović, bio je danas gost grada Zrenjanina i osim prijema kod gradonačelnika Čedomira Janjića u Gradskoj kući i press konferencije u Multimedijalnoj Sali, posetio je Kristalnu dvoranu i halu Medison, u kojoj se odvijaju završni radovi na rekonstrukciji.
Nije slučajno što sam odabrao baš Zrenjanin za prvi grad u Vojvodini koju ću posetiti, Zrenjanin je decenijama unazad grad sporta i grad košarke, sporta kojim sam se i sam bavio. Nova Kristalna dvorana, kako sam se uverio pruža zaista sve maksimalne uslove za organizovanje velikih utakmica, a Medison kada bude kompletno rekonstruisan predstavljaće modernu trenažnu halu u kojoj će istovremeno moći da trenira više ekipa, što je naravno raj za mlade sportiste, koji nemaju ovakve uslove u svim gradovima. – rekao je nekadašnji trofejni košarkaški reprezentativac, Predrag Danilović.
Prilikom obilaska Kristalne dvorane i hale Medison, Predraga Danilovića pozdravili su i Bojan Mijatov, direktor Javne ustanove Sportski objekti, kao i proslavljeni rukometni reprezentativac Momir Rnić,rukovodilac Kristalne dvorane.