Zimski sportfest 2016.

zimsportfest2016_zrebKristalna dvorana i “Medison” će u subotu i nedelju biti domaćini drugog po redu “Zimskog sportfesta”. Očekuje se dolazak deset ekipa sa preko 200 učesnika.
U press sali Kristalne dvorane danas je održano žrebanje, kojem su prisustvovali predstavnici timova. U subotu je dan rezervisan za kvalifikacione utakmice u malom fudbalu, a početak je zakazan za 9 časova.
U nedelju će biti održani finalni mečevi malog fudbala, kao i takmičenja u basketu, odbojci (mešovito), pikadu (žene), stonom tenisu (muškarci), stonom tenisu (žene), nadvlačenju konopca i u kuvanju pasulja sa suvim rebrima.
Učešće su potvrdili Gradska uprava Zrenjanin, JKP “Vodovod i kanalizacija”, Draxlmaier, Policijska uprava Zrenjanin, JP “Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina”, Specijalna bolnica “Rusanda”, “Dijamant AD”, JKP “Čistoća i zelenilo” i “Sport za sve” Žabalj. “Mlekoprodukt” će dati svoj doprinos u takmičenju u kuvanju kotlića.
Radničke sportske igre se održavaju sa ciljem poboljšanja i očuvanja fizičke i zdravstvene sposobnosti radnika, kao i druženja, zbližavanja i upoznavanja radnika različitih poslovnih subjekata u Zrenjaninu i okolini. Zbog toga nas posebno raduje činjenica da, pored učesnika iz Zrenjanina, po prvi put učestvuje i ekipa “Sport za sve” iz Žablja.